Meistä

Pieni on ketterä ja taipuu moneen suuntaan sanotaan. No ei se kyllä pahasti pieleen mene meidänkään kohdalla.

Miten tähän on tultu

 keväiTiliemäntä on yrityksenä kohtalaisen tuore tekijä alallaan, mutta taustalla on vankkaa osaamista vuosituhannen vaihteesta alkaen.

Emäntä itse eli minä Virpi Jokinen olen valmistunut 1999 rakennusinsinööriksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta. Siitä lähtien olen toiminut isännöintialalla erilaisissa tehtävissä; isännöitsijänä, teknisenä asiantuntijana, kiinteistösihteerinä ja kirjanpitäjänä. Monesti jopa kaikkea edellä mainittua sopivasti sekoitettuna yhtä aikaa.

Uskonkin vankasti, että juurikin edellä mainittu kokemukseni antaa minulle vankan tuntemuksen alasta ja pystyn ajattelemaan asioita kokonaisuuksina ja tarvittaessa myös antamaan tukea muissakin kuin kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä.

Olen suorittanut rakennusinsinöörin koulutuksen lisäksi Kiinkossa KPT I tutkinnon ja Ratekossa Märkätilatöiden valvojan tutkinnon.

Toimistomme sijaitsee Tampereella, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Tammelan Stadionin naapurissa (ikkunasta suora näköyhteys portille) Salhojankatu 27 C:ssä

Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja yksin en olisi pärjännyt. Apunani on ollut alaa vaihtavia harjoittelijoita, kevyttyrittäjiä ja osa-aikaisia työntekijöitä. Kesäkuun alusta minulla aloitti ensimmäinen palkattu työntekijä ja olenpa hankkinut itselleni alihankkijaverkostoa kiirettä purkamaan keväisin.

Mitä me arvostamme

Vuorovaikutusta

Jaettu tieto takaa nopeamman lopputuloksen.

Kehittymistä

Aina on aikaa oppi uutta.

Suunnitelmallisuutta

Kokonaisuuden hallinnalla ja etukäteen suunnittelemalla vältetään kaaokset.

Etäyhteyksiä

Tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää kokoustamista.

Toisen kunnioittamista

Jokainen on tärkeä osa kokonaisuutta.

Meijän tiimi

Emäntä itse

Virpi Jokinen

Yrittäjä/ kirjanpitäjä/ toiminnantarkastaja

Tanja Myllymäki

Kirjanpitäjä

Essi Taijala

harjoittelija