Meistä

Pieni on ketterä ja taipuu moneen suuntaan sanotaan. No ei se kyllä pahasti pieleen mene meidänkään kohdalla.

Miten tähän on tultu

Tiliemäntä on yrityksenä kohtalaisen tuore tekijä alallaan, mutta taustalla on vankkaa osaamista vuosituhannen vaihteesta alkaen.

Emäntä itse eli minä Virpi Jokinen olen valmistunut 1999 rakennusinsinööriksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta. Siitä lähtien olen toiminut isännöintialalla erilaisissa tehtävissä; isännöitsijänä, teknisenä asiantuntijana, kiinteistösihteerinä ja kirjanpitäjänä. Monesti jopa kaikkea edellä mainittua sopivasti sekoitettuna yhtä aikaa.

Uskonkin vankasti, että juurikin edellä mainittu kokemukseni antaa minulle vankan tuntemuksen alasta ja pystyn ajattelemaan asioita kokonaisuuksina ja tarvittaessa myös antamaan tukea muissakin kuin kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä.

Olen suorittanut rakennusinsinöörin koulutuksen lisäksi Kiinkossa KPT I tutkinnon ja Ratekossa Märkätilatöiden valvojan tutkinnon.

Toimintaa hoidan toistaiseksi Pälkäneen keskustassa, perinteisen Onkkaalaan VPK:n tiloissa. Mutta olen parhaillaan etsimässä toimitiloja Tampereelta toiminnan kasvaessa ja työvoiman löytämiseksi.

Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja yksin en olisi pärjännyt. Apunani on ollut alaa vaihtavia harjoittelijoita, kevyttyrittäjiä ja osa-aikaisia työntekijöitä. Ensi keväänä tulen ensimmäisen kerran tekemään yhteistyötä toisten samanlaisten yrittäjien kanssa. Eikä tässä enää olla kaukana siitä, että ensimmäinen työntekijäkin tulee palkatuksi.

Mitä me arvostamme

Vuorovaikutusta

Jaettu tieto takaa nopeamman lopputuloksen.

Kehittymistä

Aina on aikaa oppi uutta.

Suunnitelmallisuutta

Kokonaisuuden hallinnalla ja etukäteen suunnittelemalla vältetään kaaokset.

Etäyhteyksiä

Tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää kokoustamista.

Toisen kunnioittamista

Jokainen on tärkeä osa kokonaisuutta.

Meijän tiimi

Emäntä itse

Virpi Jokinen

Yrittäjä/ kirjanpitäjä/ toiminnantarkastaja

Sari Ranta

Kirjanpitäjä -harjoittelija

Sinun kuvasi?